Valmis osakeyhtiö ja yhtiön perustaminen

Olemme perustaneet valmiita osakeyhtiöitä asiakkaitamme varten. Valmisyhtiöllä voit aloittaa toiminnan heti eikä tarvitse odottaa yhtiön perustamista kaupparekisterissä. Osakepääomat (2500 euroa) on maksettu. Yhtiöt on rekisteröity kaupparekisterissä ja niillä on y-tunnukset. Yhtiöillä ei ole harjoitettu mitään liiketoimintaa.  Saat yhtiön muutamassa tunnissa ja voit aloittaa toiminnan välittömästi. Perustetuille yhtiöille on laadittu käytännössä hyvin toimivaksi todettu yhtiöjärjestys, joka helpottaa ja selkeyttää johdon ja omistajien työtä yhtiön hallinnoimisessa. Yhtiöillä on tarvittaessa tili. Kaikki palveluntarjoajat eivät pysty tarjoamaan tiliä. Meidän kautta myös maksuhäiriömerkintäinen yrittäjä saa pankkitilin. Tilaa meiltä nimilista.

Voit myös käyttää perusta yritys- palveluamme. Tällöin perustamme sinulle yhtiön kaupparekisteriin haluamallasi tiedoilla. Yrityksen perustaminen kestää useita viikkoja, riippuen kaupparekisterin jonosta. Yhtiötä perustettaessa saattaa ongelmaksi muodostua jäsenten maksuhäiriö, jolloin pankkitiliä ei saa auki. Tällöin suosittelemme valmiin osakeyhtiön ostamista.

Näin tilaat valmiin osakeyhtiön

  1. Ota yhteyttä meihin sopivan yhtiön valitsemiseksi.
  2. Anna meille seuraavat perustiedot:
  • Yhtiön uusi posti- ja käyntiosoite Suomessa. Mikäli teillä ei ole vielä osoitetta, saatte meiltä osoitteen.
  • Ostajan nimi, henkilötunnus / y-tunnus. Myös ulkomaalainen voi ostaa yhtiön.
  • Hallituksen uusien jäsenien nimi, syntymäaika ja kansalaisuus
  • Valmiille yhtiöille ei ole valittu tilintarkastajia. Tilintarkastaja voidaan valita kaupanteon yhteydessä. Mikäli haluatte valita tilintarkastajan, tarvitaan uuden: nimi ja henkilötunnus. (yhteisön y-tunnus ja päävastuullinen tilintarkastaja).

      3. Voit tehdä tilauksen myös Internetin kautta: Tilaa tästä valmisyhtiö

Teemme kaikki tarvittavat asiakirjat kaupantekotilaisuuteen ja hoidamme tarvittavat muutokset kaupparekisterissä heti kaupan toteuduttua.

Teemme kauppoja päivittäin, joten voitte soittaa ja tulla ostamaan yhtiön vaikka samantien!