Rahoitus

Rahoitus voi olla ratkaisevassa asemassa yrityksesi kilpailuetujen hyödyntämisessä ja liikeidean siirtämiseksi käytäntöön. 

Selvitämme yrityksellenne sopivimman rahoitusmallin, jossa olennaisena osana on julkisen rahoituksen hakeminen. Autamme laajan yhteistyöverkostomme avulla hankkimaan tarvittavan rahoituksen kasvu - ja/tai kansainvälistymiselle, olitpa sitten esimerkiksi innovatiivisen ja omaperäisen idean omaava start-up, suoraan kansainvälistyvä, julkista rahoitusta tarvitseva peliyhtiö, tai vakiintuneen liiketoiminnan omaava pk-yritys, jonka tavoitteena on ottaa kasvuloikka täysin uusille markkinoille. 

Tahdomme omalta osaltamme olla auttamassa suomalaisten start-up yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään ratkaisemalla rahoituksesta johtuvia pullonkauloja. Haluammekin olla yrityksesi ensimmäinen kumppani, koska olemme havainneet, että silloin pystymme tarjoamaan eniten hyötyä yrityksellesi.

Olemme mukana myös Slush:ssa, sekä valikoiden eri pankkien järjestämissä rahoitustapahtumissa. Ole ihmeessä yhteydessä meihin mikäli suunnittelet rahoituksen hankkimista eri kanavista. Voimme olla apunasi, jotta yrityksen etu rahoitusta hankkiessa tulee huomioitua mahdollisimman hyvin. Rahoitamme itsekin yrityksiä, joten tiedämme mihin asioihin kiinnitetään huomioita ja kuinka erottua useiden satojen yritysten joukosta, joita ammattisijoittajat vuosittain tapaavat.

Rahoituksessa päädytään aina lopulta kysymykseen "Mikä on yritykseni valuaatio?" Kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta, mutta voit tarkistaa suuntaa antavasti yhtiön arvon start-upeille suunnatulla valuaatiotyökalulla täältä.

Julkinen rahoitus

Kokonaisrahoituksen hankinnassa olennaisena osana on julkisen rahoituksen hakeminen. Rahoituskokonaisuus voidaan toteuttaa osin (noin 50%) julkisella avustuksella, jota yrityksen ei tarvitse maksaa takaisin.

Yrityksenne ei tarvitse perehtyä julkisen rahoituksen eri lähteisiin, eikä käydä yksityisten rahoittajien kanssa rahoitusneuvotteluja, vaan suunnittelemme rahoituskokonaisuuden puolestanne, jolloin rahoituksen hankkimiseen ei sitoudu turhaan resursseja. Lue lisää.

Rahoitettujen projektien konsultointi

Tarjoamme konsultoinnin ja projektinhallinnan palvelut rahoittamiimme kasvu- ja kansainvälistymisprojekteihin, jolloin yrityksen oma osaaminen ja resurssit voidaan kohdistaa itse liiketoimintaan. Projektin valmistelun ja toteutuksen voit jättää ulkopuoliselle osaajalle. Avustamme myös myynnissä- ja markkinoinnissa -  käynnistämme tarvittaessa myyntiorganisaation tai vaikka virtuaalitoimiston. Lue lisää.

Vaativat rahoitusjärjestelyt ja listautumisjärjestelyt

Meillä on kokemusta myös vaativista rahoitusjärjestelyistä, sekä olemme osallistuneet mm. listautumisjärjestelyihin.

Sitoudumme asiakkaan menestymiseen

Tarjoamme rahoitusta ja projektin suunnitteluun ja toteutukseen liittyviä palveluita mielellään ostamalla tietyn osuuden yhtiöstä, jolloin sitoudumme yrityksen menestymiseen hyvin vahvasti ja varmistamme yhteisen edun ja tavoitteiden toteutumisen. Toteutamme tämän esimerkiksi vaihtovelkakirjalainalla. 

Voit kysyä kaikista rahoituspalveluistamme lisää rahoitus@asiakasturva.fi tai 050 1947

Lähetä meille yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelin
Sähköposti